SAFET NUREDINI – PEDAGOG

Arsimi I kryer-Fakulteti Filologjik Qirili dhe Metodi Shkup

I punësuar nga viti 1993

Drejtor i shkollës “ Sami Frashëri “prej vitit 2002/2006